Hammadde Stok Tankı

Wiki Article

Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez yararlanmaı, KVKK ve gayrı politikalarımızı ikrar ediyor olacaksınız.

Hammadde Mühendislik’in teceddütçi filtre tankları, hem organik hem bile inorganik sıkıları hatırlı bir şekilde 5 mikrona kadar kocaoğlanrarak suyun en ali kalite standartlarında filtrasyonunu sağlamlar.

Tank, tasarruf koşullarında test edilir. Bu testler, tankın kullanım esnasında sızdırmazlığı ve dayanıklılığı denetçi etmek bâtınin binalır.

Sertifikasyon ve Onaylar: İhtiyacınıza elverişli olarak, çeşitli sınıflandırma yapılışlarından muktezi onayları ve sertifikaları allıkıyoruz.

Cepheımızdan sağlanan kolaylıklar olarak rağmenıza gelmektedir. Stok tankları imalatı konusunda Doruk Proses otomobil ayrımını mefret bir yarar olarak görebilirsiniz.

Hammadde stok tanklarında özel dizayn edilmiş soğutma ve ısıtma sistemleri ve kimyasalın homojen karışımını sağlayan sirkülasyon sistemleri çağdaş bir şekilde imalatını yapmaktayız.

Karıştırıcı Tanklar: Her türlü karıştırma ihtiyacına muvafık, farklı türlerde karıştırıcı tanklarımız, deşenleri çabucak ve işleyen bir şekilde karıştırabilme özelliğine sahiptir.

Hammadde tankları , sıvı ve toz dokumadaki hammaddelerin biriktirildiği yerlerdir. Ekseriya tesislerin ilk aşamasında olmaktadırlar .

Karıştırma ve Agitasyon: Koygun karışım ve reaksiyon sinein mekanik karıştırıcılar ve agitatörler.

Tankın imalatı esnasında, hazine çalışmalemi gerçekleştirildiğinde, kaynakların kalitesini ve dayanıklılığını kontrol geçirmek yürekin ultrasonik testler yahut X-ışını testleri kabil uran yöntemler kullanılır.

Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği ortam ve çevresi arama edilir. Tankın stabil başüstüneğundan ve münasip şekilde sabitlendiğinden emin olunur.

Firmamızın proses tankları, umumi vetirelerin gereksinimlerini muhaliflayacak şekilde aksesuarlar ve kontrollerle donatılmıştır. Bir malzemenin harmanlanmasından soğutulmasına, saflaştırılmasından değfiilikliğine derece bir kol proses çalışmalemine sülale sahipliği yapabilirler.

 Her tip ve kapasitede tank veya silo imalatları münasip binalabilmekte veya fabrikamızda da imal edilip adına kurulabilmektedir. Her türden ve her kapasitede tank veya silo imalatı, kurulumu tankların derinden veya auttan reva kaplanması konuleri firmamız aracılığıyla örgülmaktadır.  Tank ve silo imalatında meydana getirilen kaynakların tamamı dair mütehassıs Hammadde Stok Tankı TUV sertifikalı, özel yetiştirilmiş personelimiz aracılığıyla örgülmaktadır.

Tankın sızdırmazlığı bağırsakin hidrostatik test uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve akarsu edisyonncı fazlalıkrılarak, tankın sızdırmazlığı denetçi edilir.

Malzeme: Paslanmaz çelik kullanımı ile korozyon direnci, HDPE yahut diğer plastik malzemelerle geniş kimyevi uyumluluk.

Hammadde stok tankılarımızla ilgili detaylı bilgiye sayfamızı görüşme ederek ulaşabilirsiniz.

Kurulum: Çelik hammadde tankının kurulum aşamasında, tankın yerleştirileceği alan hazırlanır. Tankın sabitlenmesi, boru angajmanlarının dokumalması ve gayrı detaylar dikkatle takip Hammadde Tank İmalatı edilir.

Pınar: Depolama stok tankının imalında kullanılan çelik plakalar, Hammadde Tankları özel kaynar makineleri kullanılarak bir araya getirilir. Memba anlayışlemi, tankın sızdırmazlık ve peklik gereksinimlerini durdurmak üzere meydana getirilen özel referans tipleri kullanılarak gerçekleştirilir.

Kuvvetli koşullara ve zamana karşı dirençli stok tanklarımız, hammaddelerinizin korunmasını ve üretim sıkıntısızışınızın aralıksız devam etmesini katkısızlar.

İhtiyacınıza mutabık şekilde özelleştirilmiş tanklarımız, yalnızca ambarlama fonksiyonları ile sınırlı kalmayıp, kompleks kimyasal reaksiyonların gerçekleştirilebildiği reaktörler olarak da tasarlanabilmektedir.

Endüstriyel filtre tanklarımızın en kuvvetli ihtiyaçları muhaliflamasını sağlarken, kademeli filtrasyon sağlayarak mükemmel bir akarsu kalitesi sunar. Sistemin tamamı, dümdüz dizi eylem ve tutarlı deniz standardını hazırlamak üzere tasarlanmış mazi yıkama sistemiyle entegredir.

Ambarlama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, ekseriyetle aşağıdaki adımları derunerir:

Iskân Kontrolörü: Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği yeryüzü ve çevresi yoklama edilir. Tankın stabil evetğundan ve yakışır şekilde sabitlendiğinden tehlikesiz olunur.

AGT Mekanik & Mühendislik 2022 Senesinde Kocaeli / Seriskele ilçesinde kurulmuş olup sektöre yeni girmesine karşın verdiği hizmetleri harika ve eskiden doğrulama ederek müşterilerinin beğenisini kazanmayı başarmıştır. BİZİ TAKİP EDİN!

Ambarlama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, ekseriya hordaki adımları karınerir:

Hidrostatik Test: Tankın sızdırmazlığı için hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve su edisyonncı artırılarak, tankın sızdırmazlığı kontrolör edilir.

Report this wiki page