5 Easy Facts About gömme rezervuar Described

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet cease valfi de almanız gerekir.

Su girişini gömme rezervuara bağlıyoruz. Su girişi, gömme rezervuarınızın su girişi bağlantısına uygun olmalıdır.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için 1 yıl parça garantisi veriyoruz.

Tüm Bağlantılar: Tüm bağlantıları ve montaj noktalarını tekrar kontrol edin. Her şeyin sıkıca oturduğundan ve doğru bir şekilde bağlandığından emin olun.

Your browser isn’t supported any more. Update it to get the finest YouTube experience and our newest characteristics. Find out more

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

Hijyenik kullanım imkânı sunması da bu modellerin sağladığı avantajlardan biridir. VitrA’nın kolay monte edilebilen gömme rezervuar modelleri; evlerle birlikte hastane, otel gibi işletme ve kurumlarda kullanılabilir.

You can email the internet site proprietor to gömme rezervuar servisi allow them to know you had been blocked. Please include Anything you have been carrying out when this page arrived up as well as the Cloudflare Ray ID discovered at The underside of this site.

Panel Montajı: Kumanda panelini montaj kılavuzuna uygun şekilde monte edin. Panelin doğru çalıştığından ve düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

Kireç birikintilerinden tamamen gömme rezervuar servisi kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

Asma klozet modelleri ile kullanıma uygun olan setler, tuğla duvar içi uygulamalar sayesinde kolaylıkla monte edilebilir. Tüm klozet ve duvar tiplerine ve altyapı sistemlerine uyum sağlayabilen farklı setler, montajı kolaylaştıran kelepçe ve ara musluklara da sahiptir.

Rezervuar, gömme rezervuar klozet kullanımından sonra suyun boşaltılmasını ve klozetin temizlenmesini sağlayan önemli bir parçadır. Kapalı bir hazne olan rezervuar içine sifon takımı yerleştirilir.

Eski parçalar yerlerinden çıkarıldıktan sonra yerlerine yenileri takılır ve İngiliz anahtarı ile bu parçalara su hortumu bağlanır. Son aşamada rezervuar kapağı yerine yerleştirilerek somunlar sıkılır.

Your browser isn’t supported any more. Update it to have gömme rezervuar servisi the gömme rezervuar servisi greatest YouTube knowledge and our most recent attributes. Find out more

Your browser isn’t supported anymore. Update it to have the most effective YouTube practical experience and our newest options. Learn more

Report this wiki page